Diensten

Onze elektrotechnische diensten

Technisch Buro Blankendaal werkt voor particuliere woningbezitters en VvE’s, en voor zakelijke opdrachtgevers, waaronder woningstichtingen. Kijkt u hier met ons terug op een breed spectrum aan mooie projecten. Klein- en grootschalig. En maak daarna een vrijblijvende afspraak met ons om úw project te bespreken.

electric-4198293_1920
Aanleg en renovatie van elektra

Zowel voor de aanleg van nieuwe elektrotechnische installaties als voor renovatie en onderhoud van bestaande elektra kunt u vertrouwen op het vakmanschap van TBB. Denk bijvoorbeeld ook aan uitbreiden van groepen, vervangen van de meterkast, verplaatsen van stopcontacten of nieuw leidingwerk na een verbouwing. Met TBB kiest u voor veiligheid en slimme oplossingen!

honeywell
Camerabeveiliging

Voorkom ongenode gasten met een uitgekiend alarmsysteem thuis of op uw bedrijf. Onze veiligheidsspecialisten brengen uw situatie in kaart en stellen een uitgekiend installatieplan op. En natuurlijk zorgen we er daarna voor dat het perfect wordt gerealiseerd. Betrouwbaar, op maat en met een minimum aan valse meldingen.

alarminstallatie
Alarminstallaties

Een regelmatige check-up van uw elektrische installaties geeft inzicht in de kwaliteit ervan. Daarmee voorkomt u misschien storingen, stroomuitval en misschien zelfs brand. Voor bepaalde bedrijfsverzekeringen is een inspectie zelfs verplicht. Technisch Buro Blankendaal is gecertificeerd voor het uitvoeren van dergelijke keuringen voor onder meer woningcorporaties.

deurbel
Intercominstallaties

Een deurbel met een camera, dat is het simpele principe van een intercominstallatie. Zo beslist u zelf voor wie u de deur van uw woning, appartement of bedrijf opendoet, en voor wie niet. Een handige manier om mensen met criminele bedoelingen op afstand te houden. TBB heeft dergelijke systemen al voor diverse aannemers en VvE’s in de regio nieuw aangelegd of vervangen.

top-inspectie
keuring en inspectie

Wij zijn twee elektrotechnische installateurs met zeer ruime ervaring en kennis op het gebied van elektrotechnische installaties, noodverlichting installaties, arbeidsmiddelen en klimmateriaal.
Met veel enthousiasme en plezier werken wij al jaren met veel inzet, vakmanschap en plezier en houden wij ons bezig met keuren, inspecteren en adviseren van diverse installaties en gereedschappen. TOP inspectie levert kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en service.
http://topinspectie.nl/

it, server, server cabinet
Datanetwerken

Als ondernemer verlangt u maar één ding van uw communicatiekanalen: dat ze snel en probleemloos functioneren. En dit staat of valt met een goed aangelegd datanetwerk. Technisch Buro Blankendaal legt nieuwe datasystemen aan, maar kan uw bestaande netwerk ook upgraden. Daarmee loopt uw telefonie, internet, intranet, bedrijfssoftware, beveiliging et cetera (weer) op rolletjes.

Zien waar we nu mee bezig zijn?

Bekijk onze facebook pagina en blijf op de hoogte van onze laatste projecten!